chataigniers
Nieuw: extra service aan onze huurders.
Na de definitieve reservering krijgt u toegang tot een speciale portal waar u heel veel extra door ons samengestelde informatie op maat kunt downloaden (o.a. wandelingen en plattegronden, links en tips)

NIEUW:
Internet in woning 1 en 2.
Voor € 12,- per verblijfsperiode kunt u onbeperkt gebruik maken van draadloos internet.

 

VAKANTIEWONING TE HUUR

1 of 2 PRACHTIGE LUXE VAKWERKWONINGEN Residence du Chataigniers AAN DE RAND VAN HEUVEL EN BOS, MET UITZICHT OP VALLEI EN HET DORPJE PFAFFENBRONN, REGIONAAL PARK NOORD VOGEZEN, nabij Lembach

U verblijft in een van onze authentieke vakwerkhuizen -ruim, sfeervol en luxueus ingericht, een zeer uitgebreide inventaris en van alle gemakken voorzien. Rust, ruimte en uitzicht zijn de belangrijkste ingredienten van deze accommodatie: verbaas u over de schitterende uitzichten! Een aantal streekrestaurants bevindt zich op loopafstand.

De accommodaties vormen het ideale vertrekpunt voor de vele uitgezette wandelroutes (Club Vosgien) in de directe omgeving. U kunt gebruik maken van een zwembad, een tennisbaan en een kinderspeelplaats.

U wordt ontvangen door een Nederlands sprekende gastvrouw die u uiteraard ter plekke ook wegwijs wil maken en diverse extra services verricht (o.a. opgemaakte bedden bij aankomst)

http://www.vacantypique.nl

http://www.vacantypique.nl

http://www.vacantypique.nl

De vakantiewoningen bevinden zich in Residence les Chataigniers, Pfaffenbronn, Elzas Frankrijk

kaart elzas

kaart elzas

Unieke vakantiebestemming op slechts 5 uur reizen van de Randstad! Ook ideaal voor weekend of midweek.