LET OP:
DOOR EEN TECHNISCHE STORING ZIJN RESERVERINGEN VIA HET ONLINE RESERVERINGSYSTEEM VANAF 15 DEC NIET BIJ ONS BINNENGEKOMEN. INDIEN U EEN RESERVERING HEEFT GEDAAN EN GEEN REACTIE VAN ONS HEEFT GEHAD, WILT U DIT NOG EEN KEER DOEN DOOR UW GEGEVENS TE MAILEN NAAR
info@vacantypique.nl

Nieuw: extra service aan onze huurders.
Na de definitieve reservering krijgt u toegang tot een speciale portal waar u heel veel extra door ons samengestelde informatie op maat kunt downloaden (o.a. wandelingen en plattegronden, links en tips)

U wordt ter plekke ontvangen door een Nederlands sprekende gastvrouw.
NIEUW:
Internet in woning 1.
Voor € 10,- per verblijfsperiode kunt u onbeperkt gebruik maken van draadloos internet.

 

 

TE HUUR

PRACHTIGE LUXE VAKWERKWONINGEN Residence du Chataigniers AAN DE RAND VAN HEUVEL EN BOS, MET UITZICHT OP VALLEI EN HET DORPJE PFAFFENBRONN

U verblijft in een van onze authentieke vakwerkhuizen -ruim, sfeervol en luxueus ingericht, een zeer uitgebreide inventaris en van alle gemakken voorzien. Rust, ruimte en uitzicht zijn de belangrijkste ingredienten van deze accommodatie: verbaas u over de schitterende uitzichten! . Een aantal streekrestaurants bevindt zich op loopafstand.

De accommodaties vormen het ideale vertrekpunt voor de vele uitgezette wandelroutes (Club Vosgien) in de directe omgeving. U kunt gebruik maken van een zwembad, een tennisbaan en een kinderspeelplaats.

U wordt ontvangen door een Nederlands sprekende gastvrouw die u uiteraard ter plekke ook wegwijs wil maken en diverse extra services verricht (o.a. opgemaakte bedden bij aankomst)