Appartement Casamaggiore
Via Frattavecchia - Casamaggiore 11
06061 Castiglione del Lago (PG)

info@vacantypique.nl

.

.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De geheel omsloten tuin is ruim 4000 m2 groot en biedt alle privacy. U bent de enige gast; wij verhuren slechts 1 appartement. Gasten kunnen hun auto binnen het hek op onlangs aangelegde ruime parkeerruimte zetten. Ook is er de mogelijkheid om fietsen overdekte te stallen.

In de tuin bevindt zich het zwembad van 5 meter breed en 15 meter lang. Met een diepte van 1.40 meter is dit de ultieme plek om baantjes te trekken of lekker even te verkoelen op de binnentrap. Rondom het zwembad is een terras aangelegd. Het zonnedek biedt schaduw, maar voor zonaanbidders is er op de terrassen volop ruimte om het meubilair te plaatsen.

http://www.casamaggiore.nl

We bieden onze gasten de mogelijkheid van het fruit te plukken en te genieten van het goeds dat de boomgaard ons geeft. Appels, vijgen, pruimen, kersen, abrikozen, kweeperen, amandelen, olijven en walnoten. Op diverse plaatsen kan men genieten van de lommerijke en verkoelende schaduw van de bomen. Onder de grote lindeboom is een terras aangelegd met meubilair. De perfecte plek om 's ochtends het ontbijt te nuttigen. Uiteraard is er voor de luie middaguurtjes een hangmat en een schommel.

http://www.casamaggiore.nl

http://www.casamaggiore.nl

zwembad casamaggiore

zwembad casamaggiore

http://www.casamaggiore.nl

http://www.casamaggiore.nl

http://www.casamaggiore.nl

http://www.casamaggiore.nl

 

 


Casamaggiore
= de grens Umbrie/Toscane
= een heerlijk groot zwembad voor u alleen
= rust en panoramische uitzichten, maar historsiche steden op kleine afstand
= veel privacy
= ruime eigen parkeergelegenheid en mogelijkheid tot overdekte stalling fietsen
= comfort en ruimte
= fruit uit de tuin
= gastvrije Nederlandse service met Italiaanse passie

"Een absolute aanrader voor mensen die Toscane en Umbrie willen ontdekken, grotere plaatsen als Siena en Perugia, maar ook kleinere parels als o.a. Cortona, Arezzo, Panicale liggen op korte afstand. Veel privacy, rust en ruimte in het glooiende landschap van Casamaggiore. Het ruime en met veel smaak ingerichte appartement is voorzien van frisse badkamer, een zitkamer/keuken en ruime slaapkamer.
De riante tuin met nieuw zwembad nodigt uit tot schaduwrijk ontbijten of een glaasje prosecco in de laatste zonnestralen op weg naar weer een nieuwe dag in Bella Italia!"